GraFont logó

Landing oldalt építenél, de nem tudod hogyan kell csinálni?

Most megmutatom lépésről lépésre egy ebookban

Mi az a landing oldal?

A weboldalunk egy olyan aloldala, ahová megérkezik az érdeklődő. Nincsenek rajta linkek, egyetlen célja van, hogy az érdeklődő megadja az email címét. Egy landing oldalnak ugyanolyan jól megtervezettnek kell lennie, mint egy normál weboldalnak. De vajon milyen design szempontoknak kell megfelelnie és hogyan tudod minél hamarabb és minél olcsóbban megalkotni?

Ebben segítek most Neked.

Ki vagyok és miben tudok Neked segíteni?

Több évtizede már annak, hogy rajz és informatika szakokon diplomáztam. Sok év tanítás után már nemcsak alkalmazottként, hanem vállalkozóként is tevékenykedem, weboldalakat és különböző digitális grafikai termékeket tervezek, készítek. Az elmúlt években folyamatosan képeztem magam a webdesign és a webfejlesztés területén is. Számos weboldal tervezése, programozása és ezek tanítása áll a hátam mögött. 

verőcei iskola weboldala
“Már a GraFont Műhely referenciáinak áttekintésekor tudtam, hogy Juditot fogom választani. Annyira sokféle stílust képvisel, hogy biztos voltam benne, a Debreceni Gyerekprogramok oldalnak is megtalálja a megfelelő arculatot. Minden elképzelésemet meg tudta valósítani, gyorsan és gördülékenyen tudtunk együttműködni. Teljesen elégedett vagyok Judit munkájával, jó szívvel ajánlom.”
Debreceni gyerekprogramok
Kozák Adrienn
Debreceni Gyerekprogramok

Mit tartalmaz az ebook?

Egy olyan több oldalas ebookot, amely lépésről lépésre végigvezet a landing oldal építésén a tárhely szolgáltatástól kezdve. Részletes leírást kapsz a kapcsolati űrlap létrehozásáról, a reszponzív tulajdonságok beállításáról és néhány webdesignnal kapcsolatos tippet is megosztok Veled.

Miért lesz segítségedre ez az ebook?

Mert ha még soha nem foglalkoztál webszerkesztéssel, akkor is el tudsz készíteni egy landing oldalt az ebook segítségével. Nincs szükség kódolási tudásra, mert a beépített eszközök segítségével anélkül is boldogulhatsz. Részletes,  képekkel illusztrált leírást kapsz és ajándékba adok pár webdesign tippet is.