grafont logo

Hogyan tudnál megtanulni úgy rajzolni, mint a profik? Ráadásul úgy, hogy közben ki sem kell mozdulnod az otthonodból?

Ma már számtalan lehetőség van arra, hogy valaki rajzolást tanuljon, sok kiváló grafikai iskola létezik remek képzésekkel. Sajnos azonban sok olyan gyors sikert ígérő tanfolyam is akad, ahol nem grafikai alapokra építkeznek, hanem látványos, gyors sikert ígérnek valódi tudás és gyakorlás nélkül. 

Persze van sok olyan is, ahol remek képzést adnak, de csak meghatározott időben tudsz odamenni, gyakran akár órákat is kell utaznod, hogy részt vehess rajtuk. Nem tudod a családod vagy a munkád mellett beilleszteni az idődbe ezeket a képzéseket, mert többnyire délután vagy hétvégén vannak, amikor a családod is szeretne veled több időt tölteni. 

Ha mégis találsz olyat, ami elérhető közelségben van, még az időbeosztása is megfelelő, akkor még mindig ott van egy leküzdhetetlennek látszó akadály: 

"Mit szólnak majd mások a rajzaimhoz? Mi van, ha kinevetnek?"

Ha Te is ilyen problémákkal küzdesz, akkor az online rajziskolát épp Neked találtuk ki.

Képzeld el, hogy pár hónap múlva már magabiztosan le tudsz rajzolni egy virágot vagy bármilyen hétköznapi tárgyat. Ismerni fogsz pár rajzeszközt, amikkel bátran nekiállsz majd alkotni, ha úgy tartja kedved. A kész műveidet mások is megnézik és csodálkozni fognak, hogy milyen ügyes vagy.

Hogy érhető el mindez pár hónap alatt?

Az Online Rajziskolában a hagyományos alapú rajztechnikákat tanítom online formában. A művészeti ábrázolás alapszabályait, törvényszerűségeit vesszük alapul az oktatásban és az alapoktól tanítalak meg rajzolni. Megismerkedhetsz a különböző technikákkal, eszközökkel, látásmódokkal. A tananyagot úgy állítottam össze, hogy azok is elsajátíthassák, akiknek nincsenek előképzettségük ezen a téren. 

Az alapozó rajziskolai kurzust most ingyen kipróbálhatod a próbaleckével. 

rajziskola

Alapozó Kurzus

próbalecke

A gombra kattintással elfogadod az adatkezelési feltételeket.

grafontmuhely@gmail.com

+36302252052

Minden jog fenntartva © GraFont Műhely 2024.