grafont logo

Gratulálok, most már hozzáférhetsz az ingyenes leckéhez!

Mielőtt azonban letöltöd, szeretnék egy rendkívüli ajánlatot adni Neked.

Most havi részletekben hozzájuthatsz az Alapozó Rajziskola leckéihez.

A 10 lecke mellé jár egy Facebook csoport tagság is.  A teljes kurzus 10 leckéjét 10 hónap alatt is kifizetheted. A leckéket havonta kapod, így marad elég időd gyakorolni.

Ha a prémium előfizetést választod, akkor az előfizetés teljes időtartama alatt személyes mentorálást is kapsz a tananyagok mellé.  

Miben más ez a tanfolyam, mint a többi?

A jelenleg magyar nyelven elérhető online formájú rajztanfolyamok jelentős része gyors csodát ígér: néhány nap alatt megtanít rajzolni (állítólag) az ún. jobbagyféltekés módszerrel. Diplomás rajztanárként bátran állíthatom, hogy ez képtelenség! Nincs olyan módszer, ami helyettesítené azt a sok száz órát, amit be kell fektetni egy komoly rajztudásba. Az Online Rajziskolában azt az elméleti tudást kaphatod meg, amire épülve sok-sok óra önálló gyakorlással valódi rajztudásra tehetsz szert.

Ráadásul a Prémium Tanfolyamban 10 hónapig személyes rajztanárod leszek.

Ki vagyok és miben tudok Neked segíteni?

Kékesi Judit vagyok, és közel 30 évvel ezelőtt végeztem rajztanárként. Számos tanítvány került már ki a kezeim közül, így bőven van tapasztalatom. 

A tananyagokat úgy állítottam össze, hogy egyedül is el tudd végezni a kurzust, de ha szeretnéd, akkor személyesen is tudlak mentorálni. 

Ez most egy egyszeri ajánlat!

Mit kapsz az előfizetésért?

Egy 10 leckéből álló rajzoktató kurzust, melynek leckéiben elméleti leírás és sok-sok gyakorlati feladat van. Sok olyan információt, ami a rajztanuláshoz kell, például a rajzeszközökről, a különböző technikákról. A leckék mellett tagja lehet a rajziskolai Facebook csoportnak, ahová feltöltheted a munkáidat és másokét is megnézheted, a csoport tagjaitól segítséget is kérhetsz. A  Prémium előfizetés mellé kapsz még egy 10 hónapig tartó személyes mentorálási lehetőséget, ahol havonta átnézem és véleményezem a beküldött munkáidat.

Mennyibe kerül?

A 10 leckéből álló kurzus most havi 5.500 Ft-ért a tiéd lehet, ha mentorálást is szeretnél, akkor ez havi plusz 1.000 Ft, azaz összesen 6.500 Ft

Az ingyenes próbaleckét innen tudod letölteni.

grafontmuhely@gmail.com

+36302252052

Minden jog fenntartva © GraFont Műhely 2024.