logo

3+1 hasznos bővítmény

bővítmények

Ha WordPress alapú weboldalad van, akkor egy jól megválasztott bővítmény hasznos segítség lehet számodra.

Mik azok a bővítmények?

Olyan rövid, kiegészítő programok, amik valamilyen funkcióval egészítik ki a weboldalad. Ez lehet egy kényelmi, esztétikai funkció is, de lehet egy biztonsági kiegészítés is.

Akismet

Röviden: az Akismet a spam hozzászólásokat szűri ez a bővítmény. Semmi potencianövelő reklámüzenet nem fog  megjelenni a weboldaladon a cikkek alatti hozzászólások között. A bővítményt nem elég telepíteni, a használatához egy regisztrációs kulcs is szükséges. A beérkező gyanús üzeneteket egy mappába teszi, nem engedi ki a weboldalra. A mappában aztán ellenőrizheted ezeket az üzeneteket és ha te is spamnek találod, akkor egyszerűen kitörölheted őket.

akismet bővítmény

Yoast bővítmény

A keresőoptimalizálás a weboldalad keresőmotorokban való előrébb helyezésében segít. Az úgynevezett organikus keresést segíti, tehát azt az esetet, amikor nem fizetsz mondjuk a Google-nek azért, hogy előrébb tegye a találati listában a weboldalad. A keresőoptimalizálásban segít, javaslatokat ad a hatékony keresőszavakhoz, figyelmeztet, ha valami hiányzik.

yoast bővítmény

Woocomerce

Ha webáruházat szeretnél, akkor a legjobb, ha ezt a bővítményt használod. Egy komplett webáruházat hozhatsz létre vele a termékektől a bankkártyás fizetésig. Vannak kiegészítő bővítményei is.

woo bővítmény

+1 Contact Form bővítmény

A segítségével egy egyszerű kapcsolati űrlapot hozhatsz létre, amit betehetsz bárhova az oldalba, a felhasználó ezen keresztül tud neked üzenetet küldeni.

Ha segítséged szeretnél a weblapod készítéséhez, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Hasonló bejegyzések

kapcsolat@grafont.hu

+36302252052

Minden jog fenntartva © GraFont Műhely 2024.