logo

Az online tanulás előnyei

online tanulás

Ma már számos ügyet intézhetünk interneten keresztül: befizethetjük a számláinkat, vásárolhatunk, hivatalos dokumentumokat nyújthatunk be, de akár tanulhatunk is. Komplex szakmákat sajátíthatunk el, sőt külföldi egyetemek kurzusain vehetünk részt a nappalinkból. Mégis sokan idegenkednek az online tanulástól, pedig számos előnye van a hagyományoshoz képest.

Bárki számára elérhető

Egy online kurzus elvégzéséhez többnyire nem kell semmilyen előképzettség vagy feltétel. A GraFont Műhely Online Rajziskolájának Alapozó képzése is pont ilyen. Előképzettségtől vagy korosztálytól függetlenül bárki elkezdheti, az is, aki még sosem tanult rajzolni vagy nem voltak sikerei az iskolában.

online rajz

Online, tehát bárhonnan elérhető

Míg egy hagyományos tanfolyam csak a környéken lakók számára lehet megoldás, egy online tanfolyam bárhonnan elérhető. Nem kell kilométereket megtenni, órákat tölteni utazással ahhoz, hogy részt vegyél egy képzésen. A világ bármelyik részéről elérhető, csak internetkapcsolatra van szükség.

 

Egyéni időbeosztás

Nem kell fix időpontokban megjelenni valahol ha esik, ha fúj, mert az online tanulással Te osztod be az időd. Akkor tanulsz, amikor be tudod illeszteni a saját időbeosztásodba.

Ismétlési lehetőség

A leckéket bármikor újra előveheted. Ha egy leckénél elakadsz, akkor nem kell továbblépned, hanem addig ismételhetsz, ameddig szükséges. Ha valamiért hetekig, hónapokig nem tudsz a tananyaggal foglalkozni (pl. betegség, költözés miatt), akkor sem veszíted el a lehetőséget, hiszen bármikor újra elkezdheted.

Megfizethető

Az online kurzusok általában jóval olcsóbbak, mint a tantermiek, hiszen kevesebb a kiadás. Nincs terembérlet, eszközbérlet, rezsiköltség, amik értelemszerűen növelik egy-egy képzés árát. Az online rajziskolában jóval olcsóbban hozzájuthatsz ahhoz a tudáshoz, amihez esetleg egy műtermi képzésen.

Kényelmes

A saját környezetedben alkothatsz, tanulhatsz. Nem kell idegenek előtt feszengened, idegen helyen a legjobbat kihozni saját magadból.

online tanulás

Egyéni képzés

Egy hagyományos képzés keretében nem mindig van lehetőség a személyre szabott oktatásra, hiszen egy oktató  minimum 15-20 fővel is dolgozik egyszerre ráadásul korlátozott ideig. Az online tanulás során folyamatosan igénybe veheted a mentorsegítséget. Az Alapozó Rajziskolában ez minden Prémium képzésre jelentkező hallgató számára 24 órán belüli visszajelzést és segítséget jelent, személyre szabottan veheted igénybe az oktató segítségét.

Szégyenlősek előnyben

Egy hagyományos képzésben akarva-akaratlanul a hallgatók beletekintenek egymás munkáiba, különösen ha művészeti képzésen vesznek részt. Az Online Rajziskolát úgy alakítottuk ki, hogy ha Te nem szeretnéd, akkor senki sem fogja látni a munkáidat. Csak azokat az alkotásaidat látják mások, amelyeket Te meg akarsz mutatni.

Gyere és vegyél részt a GraFont Műhely rajziskolai képzésein!

Hasonló bejegyzések

kapcsolat@grafont.hu

+36302252052

Minden jog fenntartva © GraFont Műhely 2024.